Fortnite’ın Yeni Sezonu Marvel’in Kahramanlarını Galactus'la Karşı Karşıya Getiriyor

Fortnite: 2. Bölüm 4.Sezon Tanıtım Fragmanı Yayınlandı - Oyuner

Fortnite: Bölüm 2'nin 4. Sezonu neredeyse geldi ve yeni bir fragman ile neler bekleyeceğimizi gösterdi. Yeni sezona bir göz atmak için Fortnite'ın Marvel temalı sezonunun fragmanını aşağıdaki videoda bulabilirsiniz.


Fragman, Iron Man, She-Hulk, Wolverine, Thor, Groot, Rocket Racoon, Mystique, Storm, Doctor Doom ve Galactus dahil olmak üzere birkaç Marvel karakterini içeriyor.

Epic Games, Fortnite sunucularını yeni sezona hazırlayarak yepyeni bir içerik grubu ile indirecek. 4. Sezon yayınlandığında, Marvel hayranlarını bir sürpriz bekliyor. Yeni sezon bugün 21:00 da başlayacağını unutmayın.


Epic'in Apple ile olan yasal çatışmasının ardından iOS kullanıcıları 4. Sezonda oynayamayacaklar. Epic'in resmi açıklamasına göre, oyunun 13.40 sürümünde hem MacOS cihazlarda hem de iPhone'larda oyuncular geride kalacak.

Fortnite'ın en yeni sezonunun her türlü Marvel içeriğini içermesi bekleniyor. Thor'un çekici, Sezon 3'ün sonunda Fortnite haritasında bir krater yaptı, bu yüzden birçok oyuncu gök gürültüsü tanrısının Sezon 4'ün merkezi bir parçası olmasını bekliyor. Epic tarafından henüz hiçbir şey onaylanmasa da Wolverine ve Örümcek Adam da söyleniyor.

YORUMLAR

Ad

Nintendo Switch,140,PC,383,PlayStation,728,Xbox,326,
ltr
item
Oyuner: Fortnite’ın Yeni Sezonu Marvel’in Kahramanlarını Galactus'la Karşı Karşıya Getiriyor
Fortnite’ın Yeni Sezonu Marvel’in Kahramanlarını Galactus'la Karşı Karşıya Getiriyor
Fortnite: 2. Bölüm 4.Sezon Tanıtım Fragmanı Yayınlandı - Oyuner
https://i.ytimg.com/vi/Fcl30mWtJQU/0.jpg
https://i.ytimg.com/vi/Fcl30mWtJQU/0.jpg
Oyuner
https://www.oyuner.com/2020/08/fortniten-yeni-sezonu-marvelin.html
https://www.oyuner.com/
https://www.oyuner.com/
https://www.oyuner.com/2020/08/fortniten-yeni-sezonu-marvelin.html
true
4747272260143675194
UTF-8
Tüm Yazılar Yüklendi Herhangi bir gönderi bulunamadı HEPSİNİ GÖR Daha fazla oku Cevapla Cevabı İptal Et Sil By ANA SAYFA SAYFALAR GÖNDERİLER Hepsini Gör SİZİN İÇİN TAVSİYE EDİLEN ETİKET ARŞİV SEARCH TÜM GÖNDERİLER İsteğinizle herhangi bir gönderi eşleşmesi bulunamadı Ana Sayfa Pazar Pazartesş Salı Çarşamba Perşembe Cuma Cumartesi Pzr Pzrt Salı Çrşmb Prşmb Cuma Cmrts Ocak Şubat Mart Nisan Mayıs Haziran Temmuz Ağustos Eylül Ekim Kasım Aralık Ock Şbt Mart Nisan Mayıs Hzrn Tmmz Ağustos Eylül Ekim Kasım Aralık Şu anda 1 dakika önce $$1$$ minutes ago 1 saat önce $$1$$ hours ago Dün $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago 5 haftadan daha önce Takipçiler Takip et BU PREMIUM İÇERİK KİLİTLİ ADIM 1: Bir sosyal ağda paylaşın ADIM 2: Sosyal ağınızdaki bağlantıya tıklayın Tüm Kodu Kopyala Tüm Kodu Seç Tüm kodlar panonuza kopyalandı Kodlar / metinler kopyalanamıyor, kopyalamak için lütfen [CTRL] + [C] (veya Mac'te CMD + C) tuşlarına basın İçerik Tablosu